sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

tulevaisuutta

Juu mökillä ollaan tosiaan ja on ihan kivaa. Kaikki täällä sairastaa.. :D Kaikilla muilla huono olo, paitsi isällä.. Nomutta joo.. nii. ääh.
  Oon viime päivinä miettiny kauheesti tulevaisuutta :D En oo oikeesti aikasemmin aatellu ollenkaa mitään.. Haluisin johonki niinku matkaoppaaksi tai sellaseksi lastenkerhojen pitäjäksi vaikka finnmatkojen kautta. Ois kiva siellä lämpimässä tehä töitä <3 Oon tutkinu netistä aika paljon asioita jne. Siinä työssä ei kuulemma olis mikään kovin hyvä palkka, ja työ saattaa olla stressaavaa jnejne. Mutta ois kyllä aika kivaa. Tehä töitä siellä lämpimässä ja sitten niiin. Ja ainakin finnmatkoilla jos on vuoden ollut töissä niin on oikeus viiden viikon lomaan (--------: Pitäshän siinä olla hyvät kielitaidot mutta pitäis vaan opiskella (-:
  Toinen sitten on lentoemäntä! Seki vois olla ihan kivaa :pp
  Ja opettaja olis sitten kolmas. Englannin opettaja tai matikan opettajan työ kiinnostais (--; Mutjoo, onhan täs vielä pari vuotta aikaa, että niin.
   Tää päivitys oli joku ihmeellinen ja aika sekava, eikä ole nyt edes kuvia.. Aattelin tästä lähtee maalaamaan oman huoneen kaappeja täällä mökillä. :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti