maanantai 1. heinäkuuta 2013

suviseurat ja muuta (:

Tänään siis tultiin suviseuroista. En ois kyllä jaksanu pidempään. Onhan siellä kiva nähdä kavereita ja syödä illalla hyvää pizzaa, mutta ei mua oikein muuten kiinnosta..... Mutta näin yhtä ihanaa kaveria taas, pitkästä aikaa! <3 Viimeeksi nähty viime kesänä (---: ja toista kans jota näin viimeeks vuos sitten!

Vielä vähäksi aikaa eri aiheeseen. :D Tai no siis. Vietiin keskiviikkona teltta suviseura-alueelle, mutta siellä oli niin paljon paarmoja + ei mikään melkein ollut vielä auki niin ei sitten jaksettu muuta tehdä kun laittaa teltta ja mennä kotiin. Oli meillä tarkoituskin tulla vielä kotiin yöksi, mutta oltais me oltu pidempään jos ei olis niitä paarmoja ollu niin paljon. :D No - käytiin sitten keskiviikko iltana mummon ja papan mökillä, täällä lähellä. Siellä oli meiän serkkuja myös. Käytiin uimassa ja paistettiin makkaraa & vaahtokarkkia yms. c:c: oli ihan kivaa. Oli muuten ihan sairaan lämmin päivä!!

Tosiaan oli ihan kivan lämmintä. Kuva on huono, koska otettu ikkunan läpi ja lisäksi kaihtimia ei voinut nostaa edestä pois.

paistettiin makkaraa ja muuta kivaa (:

Maisemaa. Alla näkyy myös vähän paljua.

Enoni rakensi mökille samanlaisen köysiradan, kun meillä on omalla mökillä.

Päästiin muuten tosi lähelle kenttää teltan kanssa! Torstaina sitten mentiin sinne alueelle ja oli hyvä ilma jnejne. :--D Näin parasta kaveria jajaja. Oltiin se yö teltassa. Päivät meni ihan perus, oli hyviä ilmoja ja näin kavereita (---: Käytiin kotona melkein joka yö suihkussa, oltiin vaan kaks yötä teltassa. Ihan hyvä vaan. En tykkää kovin paljon telttailusta... Parasta kaveria näin varmaan joka päivä (--: Ja lauantaina ja sunnuntaina näin sitten sellaisia ihmisiä, joita näen sen kerran vuodessa. Lauantaina oli myös riparikokous, mutta se nyt meni vähän miten meni. En jaksanu olla siellä kovin kauaa.. eikä kovin moni muukaan jaksanut. :D Sunnuntai ilta oli paras! Meillä oli liian hauskaa c: Sekoiltiin siellä kentällä jotain.. :D Muttajoo, ihan perus suviseurat oli. :D Ens vuonna kai se pitää sitten mennä Pyhäjoelle..

Joo eka yönä oli vissiin vähänä tuullu. Tultiin alueelle ja huomattiin, että meiän teltta oli kaatunu. Kiva.

Juhlaportti ja lippuja (:

Tulihan sitä käytyä kioskilla pari kertaa..

Tottakai muutama softiski piti ostaa!

Pitsalla kävin joka ilta (--:

Teltan katosta sateen jälkeen.

Seurateltan sisältä.



Tässä ei edes näy koko alue. Läheskään. (c) suviseurat.fi

(c) suviseurat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti