keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

mökkeilyä

Jepjep mökillähän sitä. Pienemmät lähti jo eilen kotiin, mut minä ja veli jäätiin vielä tänne. (: Pienemmillä niin kova ikävä, ite en vielä jaksanu lähtee, ku kotona ei saa ees kuunnella musaa tai nukkua niin pitkään kun täällä. :D Aamupäivä tainosiis 3 jälkeen iltapäivällä niin meni maalaillessa & remontoidessa. Ite maalailin kaappeja valkoisiksi, ihana työhaalari päällä. Veli ja isä laitto tapettia vähän ja peitti jotain reikiä. Kohta pääsen vihdoin omaan huoneeseen! Tähän mennessä oon nukkunu täällä oleskeluhuoneessa. (Olohuonekeittiöyhdistelmä)

Yritettiin tänään myös tehdä ruokaa. :-----D Kukaan meistä ei oikein osaa laittaa ruokaa. Isäkin vain makaroonimössöä. Perunoita ja nakkikastiketta yritettiin. Ihan ruskeakastiketta vain. Perunat onnistu ihan hyvin, toisin ku ruskeakastike...... Neljännellä kerralla sekin onnistui! Ehkä kertoo jotain meidän kokkaustaidoista... :--D Mutta tuli siitä sitten hyvää! :p Nam!

ääh, ärsyttävää. Isä on taas alkanut juomaan. Tai en mä tiedä, ties vaikka se jois koko ajan sillon kun me ei olla täällä. Mutta nyt kun pienemmät lähti niin isä sitten juo täällä. Salassa. Luulee ettei me tiedetä. Täällä on sisäsauna jota ei käytetä (rikki), isä käy koko ajan siellä.. Kävin tänään kurkkaamassa sinne ja siellähän se tekee sitä jotain juomaa, kiljuako se oli vai mitä. Jotain kuitenkin mitä itse tehdään.. Ja lattia aivan täynnä oluttölkkejä, tyhjiä ja avaamattomia. Oli siellä viime kesänäkin joskus sen näköistä kun siellä kävi. Ei vaan oo oikein kivaa että se täällä sillä aikaa juo kun me ollaan. Tai se aina päivän mittaan vähän hörppii, ja illalla on sitten humalassa. Ei edes kyllä kovin pahasti mutta silti. Horjuu täällä, ei pysy ollenkaan pystyssä kun kävelee. Sanoo vaan että väsyttää eikä pysy pystyssä & sitten kun kaatuu niin "aiaiai sattuu polveen perkele mikä tos on" tms. Ja nytkin se sammu tohon kiikkutuoliin tossa mun vieressä.. ettänii. mutjoo, ei se ehkä voi sille mitään, eiks alokohismi oo sairaus tai jotai? /: Huolestuttaa vaan ku se polttaa tupakkiaki 70 päivässä, ja sen kunto on mitä on jnejne. Mutta eipä tästä tän enempää (--:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti