maanantai 8. heinäkuuta 2013

kuopio!

Jooo, käytiin tosiaan Kuopiossa. Perjantaina herättiin ennen seittemää ja ajettiin 6h Kuopioon. (2 pysähdystä lasketaan mukaan. + peräkärry oli perässä, niin siksi meni kauemmin.) Sen jälkeen vietiin tavarat kumitädin asuntoon & hetimelkein lähettiin Ikeaan. Siellä oltiin sitten ihan yhdeksään asti, kunnes se meni kiinni. Eli jotain yli 5h. Kateltiin kaikkia vaatekaappeja yms., mutta ei ostettu sillon vielä mitään isoa. Ostettiin kaikkea pientä. Esim. laatikoita, kehyksiä, kuppeja, lautasia, magneetteja, keittiöön kauhoja yms. :D Käytiin syömässäkin siellä ikeassa siinä välissä. Illalla sitten mentiin kummitädin luo ja jäätiin sinne yöksi.

Lauantai aamuna herättiin ennen yheksää, käytiin suihkussa ja syötiin jne. Sitten lähettiin taas sinne Ikeaan. Tai no äiti ja veli meni ikeaan, me mentiin kaverin kanssa viereiseen kauppakeskukseen. En löytäny paljon mitään. Kokeilin kyllä vaatteita, mutta en sitten ostanut. :--D Löysin kuitenkin yhdet kengät! Oltiin kauppakeskuksessa joain 2h & mentiin sitten Ikeaan auttamaan veljeä ja äitiä itsepalveluvarastoon. Siellä ajeltii sellasilla kivoilla kärryillä kaverin kanssa, otettii vauhtia ja mentii kyytii. :-----D oli tosi hauskaa...... Nomuttajoo. Tuli ihan kivasti kaikkea tavaraa. Lopuks meillä oli viis sellast isoo kärryy täynnä pahvilaatikoita. (Niissä oli painorajat, niin siksi piti ottaa niin monta) Mutta kuitenkin. Ostettiin muutama vaatekaappi ja hylly jaja jotain muuta jännää. Kyllähän se aika paljon makso, mutta en tässä nyt sitä hintaa kerro. :--D Sain oikeesti ihan hirveästi tavaraa ikeasta.. :DD Ikeasta mentiin sitten heseen syömään, jonka jälkeen haettiin tavarat ja lähettiin kotiin. Kotimatka oli lyhyempi! 5h 40min (--8 Ei pysähytty ku kerran.

Tällaset kengät ostin. Kookengästä, 20e.

Sunnuntaina kannettiin sitten tavarat peräkärrystä sisälle & mentiin sitten mökillä käymään. Laskettiin siellä vaijerimäkeä & otettiin aurinkoa hiekkaharjulla, käytiin paljussa uimassa & pelattiin skipboa ja monopolykorttipeliä. Niin ja paistettiin makkaraa & vaahtokarkkeja. Nam :p












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti