sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

sekavaa aloitusta


Heii! Joo, elikkäs ajattelin aloittaa blogin kirjoittamisen - taas. Oon kirjottanut myös aiemminkin blogia, mutta se sitten jäi. Tää on se sama blogi, poistin vain aiemmat postaukset.. joten nimi on mitä on, mutta en jaksa vaihtaa - olkoon. :-D Muttajoo kirjottelen tänne varmaan lähinnä päivän kuulumisista yms. ihan perus jutuista (--: En muuten kirjoita kirjakieltä sitten, että jos se häiritsee niin huspois (; Enkä sitten todellakaan osaa käyttää tätä bloggeria, enkä jaksa edes yrittää, kun luultavasti menee hermot. Että tää on tällanen ihan tylsäperus näkönen, eikä tuu mitää erikoisuuksia :---D kuvia luultavasti kyllä tulee, mutta ei vielä tähän ensimmäiseen, kun ei ole nyt mitään julkaisukelpoisia...... liittykää toki lukijoiksi! (liityn takaisin!)

Tosiaan, kesälomahan se alkoi! Ihan vastahan me tultiin seiskalle! Oon tyytyväinen todistukseeni, ka 9.46. Oli seiskojen paras joten sain stipendin, 50e (---: iamhappy! Aika jännää, et seuraavan kerran ku meen kouluun, ni oon jo kasilla! & Meidän luokanvalvoja muuttaa pois täältä, joten meidän luokka hajotetaan rinnakkaisluokkiin. Ärsyttää, mutta onneks pääsin mun parhaan kaverin kanssa samaan luokkaan!

Tästä ensimmäisestä postauksesta tulee nyt joku tällanen lyhyt aloitus vaan. Ei oikein nyt onnistu tää yhteistyö bloggerin kanssa, ja muutenkin väsyttää jo aikalailla. Ettäjoo (--: hyvää kesälomaa kaikille & fiilistelkää alla olevan kappaleen mukana (----: !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti