lauantai 8. kesäkuuta 2013

muutto!

Joo - tosiaan. Muutettiin tänään uuteen taloon! Ei minnekkään kauas.. n. 6km entisestä talosta. Tää on omakotitalo ja tässä on ihan kivasti omaa pihaa, puolen hehtaarin tontti (--: Toisella puolella naapuri on aika lähellä, mutta toisella puolella on metsää - niinkuin takapihallakin. Ajettiin kahdella peräkärryllä tätä väliä, ei jaksettu tilata muuttoautoa.. Oltiin kysytty kaveriksi muuttoon paria poikaa ja sanottu niille että voivat myös pyytää jotain kavereitaan.. (äiti ja isä eronnut, joten ei ole sitä vahvaa mieshenkilöä meillä talossa c;) Meillä oli sitten täällä neljä n. täysi-ikäistä poikaa & tästä aika läheltä naapurista yksi meidän luokan poika, ja yksi vuotta nuorempi. Lisäksi mun kavereita tuli kaks auttamaan (---:

Täällä kiva sotku nyt, pahvilaatikoita kaikki paikat täynnä ja huonekalut missä sattuu.. :D + lisäksi täällä ei toimi DNA !! Kaikissa puhelimissa ja tietokoneissa on dna'n liittymät, että tosi kivaa joo.. Netti ei toimi ollenkaan :c Toivottavasti toimis sen aikaa, että saisin tämän postauksen lisättyä... Senkin takia meillä on aika paljon laatikoita täällä ihan missä sattuu, koska me ei laitettu yhteen huoneeseen mitään. Siitä tulee minun huone ja meillä olisi tarkoitus maalata se, ja laittaa sinne kokolattiamatto! c:c:

Muttajoo, tää netti ei tosiaankaan täällä toimi, että en nyt ala temppuilemaan kuvien lisäämisen kanssa.. Voisin vaikka huomenna tai joskus tehdä sellaisen pelkän kuvapostauksen missä kuvia tästä talosta sekä pahvilaatikkokasoista :--D
Mutta nyt - heeeeippa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti